15.05.2013., 11:12
|
|
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
Citiraj:
Autor Bartuc
U subotu sam dobio OneX i pre pre zadovoljan sam. Mob je brz ko munja, ne osjetim niti najsitniji lag, pogotovo mi se sviđa što instantno ulazi u poruke, pozive i prekida poziv, nešto što me znalo izluditi na Samsungu.
Čak moram priznati da sam se zaljubio u Sense i na kraju mi ne pada na pamet stavljati Novu gore  Custom ROMovi me trenutno isto ne zanimaju s obzirom da je lag free i radi sve kaj mi treba potpuno bez greške.
Jedino bi ga volio rootati tak da mogu deinstalirati sav bloatware, ali čitam da se za root mora otključati bootloader nakon čega se gubi garancija i nepovratno je pošto nakon ponovnog zaključavanja istoga piše relocked, a ne locked :/ Tak da sam većinu appova samo disableao, ali nije mi to to, grize me kad znam da su još uvijek na mobu
Ima neki drugi način da se privremeno dobe root prava, samo da deinstaliram sve te appove koji dođu s njime?
|
pa kad diseabelaš, imaš isti učinak kao da si uninstalirao, osim što ti zauziamju par megabajta na telefonu..tako da ja mislim da nije vrijedno otključavanja bootloadera, a mislim da se drugačije ne može..
|
|
|