View Single Post
Staro 15.05.2013., 11:11   #1861
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Je.

Neko vrijeme su ga sada bili zamijenili Varus, Caitlyn, Vayne, Draven. Ezreala se nije moglo vidjeti neko vrijeme.

Inače, što si pisao za HYBRID ADC/Blue:

http://www.twitch.tv/riotgames/b/402689752

Stavite na 5:10:00 ...CLG vs Azubu Cats..Doublelift je radio neki hibrid tog dvoje.
Ne znam koje ti sve scene pratiš, ali ja ih pratim sve, EU, NA, Koreju i Kinu i defeintivno EZ nikada nije ispao iz 3 top ADa. Ako ga se ne vidi na tjedan dana ne znači da je ispao. On se redovito igrao kada je bilo prilika za to. Ovi novi timovi koji su se pojavili na sceni su dali dojam kao da je Ez opao u popularnosti, ali daleko od toga. Cait je imala svojih mjesec dana slave i to je to, iako je Korejci ne puštaju i dalje. Vayne je uvijek tu prisutna, ali samo kod nekih AD igrača. Što se Varusa tiče, good fucking morning svim pro igračima, konačno su shavtili da je Varus brutalan ADC (kada sam ja to svima tvrdio su se mi smijali, u vrijeme kada je izašao). Onaj Holy Trinity se raspao, ali ispali su Corki i Graves samo, Ez je i dalje tu.

Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
I eto, baš kao što sam i rekao, ovisiš više o timu, moraš izbjegavat iznenadne borbe, velik dio igre si u zaostatku za protivničkim AD-om, itd. Kako kome, ali meni sve ovo malo smeta i radije igram hibrid neki (ne kažem da je build loš, da ne bi bilo zabune neke). Izgleda da se i DL slaže samnom

Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 15.05.2013. u 11:20.
xGAME je offline   Reply With Quote