View Single Post
Staro 14.05.2013., 23:09   #271
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Smiješno i žalosno postaje da su gume postale glavni hit F1,loš hit...
apsolutno nevazno. postale su glavni hit jer se RB prvenstveno zalio, pa ti eto generalnog sranja, sasvim ocekivao kao reakcija sto im bas i ne ide uvjerljivo ove sezone.

point is - svi imaju JEDNAKE gume. smijesno i zalosno je sto neke momcadi smatraju kako to nije fer.

i da, sad sam se sjetio. pretprosle sezone, bas se sjecam, ferrari nije imao toliko los bolid koliko su imali jednostavno veliku potrosnju guma. bili bi itekako konkurentni prvih (karikiram) 5 krugova, i onda zaostajanje i sve vise i na kraju u box nekih 3-4 kruga ispred RB-a i mclarena. jel tada bio razlog da propeti konjic se zali i trazi bolje gume?

ponavljam - svi imaju iste gume od istog proizvodaca. stvarno ne razumijem kako netko moze reci "mi ne mozemo iskoristiti max iz naseg bolida sa ovim gumama i mi sada hocemo drugaciju gumu", dok sa druge strane je ocito moguce i momcadi dokazuju (ponavljam se, ko papiga) - ferrari i lotus prvenstveno?

Burko je offline   Reply With Quote