View Single Post
Staro 14.05.2013., 21:10   #268
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
vi ste nerealni.. Ja ne kazem da je RB sada dobar. Rekao bi da je Ferrari sada prejak za sve. A tu je sigurno i Lotus. Ali gume ne smiju biti predmet losih voznji i rezultata kod svih. Pa vozi se samo prvih 20krugova, ostalo se cuvaju gume. Budite realni, gume se raspadaju za 10 krugova, pa gdje to ima? I opet ne govorim za RB, to se dogadja Mercedesu, Mclarenu, RB ma svima.. Pa i Ferrari i Lotus ce ici brze sa boljom gumom. Hocu utrkivanje a ne stednju guma.

Imam dojam kao da se vozi po kisi! Pa bolje da onda imamo sve kisne utrke.
O čemu ti, Alonso je stvorio prednost od štednje? Vozio je jako kao i Massa, malo se približio Kimiju ovaj diga -1.5s po krugu.

Opet kažen nije ovaj put sve na velikima pa se jebe tu Pirelli da nešto napravi, ako je moga Ferrari i Lotus, zašto ne može RBR? Mercedes odličan za 1-2 kruga, kasnije istopi gume, opet neka zasuču rukave i riješe problem. Šta je McLaren 2002 i sl kad su motori crkavali, šta su tribali uvest restrikcije? Mislin svaka sezona donese nešto novo, GrawnGP jer je bio odličan, kasnije nije baš išlo najbolje, do sada je išlo RBRu, jbg vrimena se minjaju...
Baja 001 je offline   Reply With Quote