View Single Post
Staro 14.05.2013., 13:36   #113
goranbo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Apr 2010
Ma potrosio sam deset sati citajuci razne stvari na tu generalnu temu zato i pitam.

Citiraj:
- glavni problem "kombiniranja" T-Koma IMS - a i nekog alternativnog provajdera je u tome šta IMS radi preko posebne konekcije a alternativci preko Internet konekcije, čitaj: kod većine uređaja kombiniranje toga je nemoguća misija
A ja mislio da ces rec da bas zbog toga nema problema - pa mi je sad skroz cudno. Cudno da nitko tu temu nije malo detaljnije obradio negdje na nekom forum.
Mozda ti mozes objasniti zaštoje to praktički nemoguća misija - osim ovoga sto si naveo?
Da imam na Phone1 portu T-com VOIP. A na phone2 portu neki drugi VOIP?
(skuzio sam sad i sadm da mogu zboraviti ovo kao sto sad imam, na jednom telefonu i portu, i tecom fiksnu i svoj VOIP)

Ja imam sada ruter 780, ali imam opciju da dobijem i 782,a s gigasetom vjerojatno ne bi nista dobio iako i to imam.

PS: Opcenito ej rpoblem jer se raspitujem u tome svemu svec skor jedan cijeli dan i redovito se dogadja da jedan - a svi nekaj znaju o tome i nisu novajlije - veli da se nest moze, drugi da se nest ne moze, pa jedan veli jedno, jedan najbolje rjesenje je drugo, i tak dalje. A nema neka tema gdje je to malo pobliže obradjeno, to mi je isto malo čudno.
Ne znam zasto ne bi mogaokonfigurirati SIP na nekom ruteru gdje ima ta mgucnost, za dodatni SIP, i ako imam admin lozinku...
goranbo je offline   Reply With Quote