View Single Post
Staro 14.05.2013., 13:01   #842
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor gin.tonic Pregled postova
Tele 2, Vip, T-Com sve je to gamad
Pa normalno da jesu, zato treba u datom trenutku otići kod gamadi koja barem je nešto manje gamad od drugih

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Nadam da ćemo ulaskom u EU doći do toga da se počnu drugačije ponašati prema korisnicima. Šteta što nemamo veći izbor.
Tak su mislili i Slovenci, kad uđu u EU, više operatera, manje cijene... na kraju, nije baš bajno. I dalje se nudi 24 mjeseca pretplata uz jeftinije mobitele. A mobovi su otprilike kao i ovdje.
Eto, kolega je sada uzeo S4 u mreži Mobitel.si, 24 mjeseca, tarifa 30 EUR-a + 23 EUR-a mjesečno za mob. Nije baš da je i to jeftino. OK, malo jeftinije nego kod nas, al opet... nije kao nekim ostalim zemljama.

Citiraj:
Autor lainkognito Pregled postova
Bok svima!

Nova sam tu pa ako post pišem na krivu temu slobodno me preusmjerite

U petak mi počinje rok za produljenje pretplate u Tele2.
Na pretplati sam od samog starta, i to na tarifi koja se tad plaćala 150 kn (mislim da je više nema).

Uglavnom, računi su uvijek bili preko 250 kuna i zanima me da li itko ovdje zna otprilike kakav popust se može dobiti na novi uređaj uz produljenje ugovora.

Prešla sam svakakve forume i kako bi se reklo - 100 ljudi, 100 ćudi ali opet - voljela bi ako netko može pomoći.

Hvala unaprijed )
U trgovini će ti reći koliko imaš pravo popusta. Vele da je max 600kn. Zapreti odlaskom pa vidi hoće li ti se isplatiti.
Brko je offline   Reply With Quote