Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Ne pričaj gluposti.
Siberie su original, samo što su "ispale iz kamiona", zato su jeftine.
Svoju Siberia sa ebaya sam trenutno umirovio da napravim mjesta za Razer Megalodon, ali koristio sam ih godinu dana i u više navrata usporedio sa "originalkama" iz Linksa i razlike nema, ni u zvuku, ni u materijalu, ni u kvaliteti izrade.
A ako je to zbog "eksplozije" popularnosti, koliko bi tek imali Astro-ica A40/A50 i MixAmpa, Trittona AX Pro i sličnih po prihvatljivijim cijenama nego su sad, a to su trenutno najpopularnije high end slušalice koje postoje.
|
Haha vidi ovog lika. Napada me da pričam gluposti a pada na fore iz vrtića. Ispalo iz kamiona lol. Nemoj me nasmijavati. Bilo je o Syberijama već riječi na stranim pro forumima. Padaš na fore iz vrtića.
Za eksploziju popularnosti se nisam dobro izrazio. Zašto su tako popularne to nije do mene da dešifriram. Moja pretpostavka zato što su neka mid range klasa, pa ako se prodaju po ovako niskim cijenama za razliku od Astro nije toliko sumnjivo. A i relativno su popularne u SC2 sceni.
I ima već par godina kako "padaju iz kamiona". To nije sad jedna sretna zaliha, nego već par godina tako padaju iz kineskih tvornica lažnjaka. Ti i dalje padaj na dječije fore. Jedan veći strani shop je bannao čitavu seriju tih kineskih lažnjaka koja se sad mota po Ebay-u. To nisi znao je li? Istraži drugi put prije nego prozoveš nekoga da priča gluposti jer ispadaš bedast. To što si usporedio svoje sa onima iz trgovine onako od oka ne igra nikakvu ulogu jer čisto sumnjam da si stručna osoba.