View Single Post
Staro 24.06.2005., 02:06   #85
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Originally posted by google

No zašto međusobna sudaranja Prosta i Senne (kada su se u posljednjim utrkama odlučivalo o naslovima prvaka) - karakerizirate kao sukobe velikana, kao sasvim normalna stvar u žaru borbe dvojice vozača (koji se nisu podnosila - u vozačkom smislu). Uvijek se prepričavaju te njihove borbe i naglašava se da su se namjerno sudarali i izbacivali sa staze (nisu jedan drugog pobjedili na stazi) I to je većini ok, čak imaju simatije (i moje isto)...

No, kad je rječ o MS i njegovim borbama za naslov prvaka s ljutim protivnicima i namjerna sudaranja (jednaka kao kod Prosta i Senne ) - onda ga svi nabiju na križ...
Pa on da je mlohavac i da nije spreman ić do kraja (u svakom smislu) nikad ne bi bio svjetski prvak. On ima moje simpatije - ne kao čovjek (za to me libo racku) već kao vozačina koja grize, hoće više nego realno može...

Za mene su DH, JV, MH, DC... - također veliki vozači... (nije sve u broju naslovu prvaka)

ps. pišem sve ovo kao ljubitelj f1 - jer vozači dolaze i odlaze - a moja ljubav za f1 ostaje.

Misliš vjerojatno na Suzuku 89 i 90.
89 je Prost imao vodstvo u prvenstvu, a Senna je morao pobijediti.Prost je tada Sennu namamio u stupicu pred šikanom, ostavio je dosta prostora i Senna je mislio da može preteći tamo gdje nemože. Prost je samo ostao an liniji i bam. Obojca su ispala s time da je Senna nastavio voziti i pobjedio al su mu oduzeli pobjedu i time i naslov. Predsjednik tada još FISA je bio Francuz ( zaboravih ime) i Senna ga je optužio za maniuplaciju sezone.

90 je sitaucija bila pak obrnuta Senna je imao vodstvo a Prost ga susztizao tada je Senan prosta u prvom zavoju torpedirao, i to je bio nastavk onoga od prošle godine.

Njih dvojca su se inače na stazi duelirali i to poprilično fair. Schumacher je 94 osvojio naslov manipulacijom ( Benetton nikad nije oslobođen sumnji da je manipulirao).

Schumacherovo ponašanje nema veze s fair playom. Zabijanje u Hilla ili Vilelneuvea kad je ovaj nejga već pretekao..
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote