View Single Post
Staro 13.05.2013., 22:44   #254
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ljudi svi idete teorijem da su gume iste za sve, ali jel ste 100% sigurni da je to tocno. Npr. Williams, prosle godine nedodriljiiv u barceloni jucer smijeh... (i to bas prosle godine na rodendan williamsa..
RB u bahreinu cudo jucer nista...
mislim i 7 pobjednika od pocetka prosle sezone to pokazuje.
Mislim danasnja formula je postao show koji nema veze sa F1 kojeg izgleda diktira djedica preko proizvodaca guma.
Zalosno je da jedan od najboljih vozaca danas place boxu da nemoze sporije i da ga jos williamsi prestizu, a ovi stedi gume. pa vettelu je trebalo par krugova da izgubi marussiu..
Neznam kada je posljednju put vozac iz prvog reda zavrsio tako nisko ( a da nisu bili neki specijalni uvijeti ili neki sudar ili slicno, znaci cisto padanje kroz poredak). Sramota za F1
Jednostavno preveliki je fokus na gume, dok su prije par godina bili sporedan faktor danas su odlucujuci faktor o kojem ovisi pobjednik dok drugi cimbenici kao npr. motor, aerodinamika, a i vozac vise nisu bitni..
Ali vjerujem da ce se to sve do sredine sezone ispravit (kao i prosle godine) i sve doci na svoje...
mozda ove godine i alonso pokaze da je vozac pa malo i stisne, a ne kao lani penzionerski odvozi najbitnije utrke u sezoni pa bude i okrsaj pravi za kraj.