View Single Post
Staro 13.05.2013., 20:54   #1243
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor TikaTaka Pregled postova
620 ima vise memorije,ima nokijine stvari,manji ali ljepsi ekran,baterija dode na isto jer se puni svaki put preko noci da izdrzi dan,ima prednju kameru
Nokia ili htc,pa Nokia naravno, i plus cijena za kraj 1795 kn u T2 dok htc 2145,za nas prosjecne korisnike velika razlika u cijeni,jedina prednost je sta je htc dizajnom ljepsi,nis vise....
Baterija traje 30-50% DUŽE, ovisi o režimu upotrebe, što je vrlo značajan podatak, kamera je BOLJA, ekran je BOLJI i s tehničke i vizualne strane, za prednju kameru bi ti rekao što mislim i čemu služi ali ostat ću kulturan, pričamo o cijeni na njuškalu. Probaj oba mobitela na neko vrijeme pa možemo dalje konstruktivno raspravljati Dok god lupetaš tu nekakve nebuloze, eod

Citiraj:
Autor seno Pregled postova
Kako nafali 8s zamal da nisam otisao zamjenio (jok....). Takodjer kolega ima 8s i nije bas da "mu je kamera bolja", citajuci wpcentral i uporedjivajuci slike i dalje L620 (iako nist posebno) se pokazala bolja. Veci ekran da, da je bolji nisam bas vidio.
Izrada je bolja u 8s, mada sam zrtvovao to (stvar ukusa) zbog zamjenjivih backcovera.
Gle, šta god ti trubio o wpcentralu, ja ti pričam IZ PRVE RUKE, a ne sa interneta Da, kamera je bolja na 8s, i to VIDNO bolja, ekran je BOLJI na 8s i nešto sitno veći (slcd vs obični tft, glupo je uopće komentirati, osim ako si neupućen u vrste ekrana na mobitelima, onda guglaj malo), kvaliteta samog mobitela je najblaže rečeno barem duplo bolja na htcu nego na plastičnjaku od njoke, a s ovim zadnjim si mi sve rekao o svom profilu kao korisnika smartphonea Bitno ti je mjenjati drečave maskice na mobitelu? Koliko godina imaš? Strašno važna stvar inače na smartphoneu -.-