View Single Post
Staro 13.05.2013., 19:31   #252
Red_Dragon
Lost soul still wondering

Red_Dragon's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
ja ne kužim zašto se ljudi toliko bune protiv guma. Jel odlaze brzo je, ali to je još samo jedna varijabla kojoj se momčadi moraju prilagoditi u hodu i zbog toga su utrke zanimljivije. Gume su iste za sve to je već 100 puta spomenuto i zašto neko ne bi imao prednost ako može bolje upravljati varijablom guma? Ovak i onak Vettel ima najveće šanse da osvoji pervenstvo, kao u problemima su a drže P1.

Po takvom bi se i Mercedes trebao žaliti kako može utrka trajati više od jednog kruga jer oni imaju savršeno posložen bolid za jedan brzi krug?

Siguran sam da će ako stvari ostanu ovakve kakve jesu, momčad kao što je RB može samo napredovati po pitanju guma i prednost Lotusa i Ferrarija poslije polovice sezone možda više neće biti toliko primjetna. Zato i mislim da je Kimi toliko nesretan kaj ne pobjeđuju na početku jer realno kasnije u sezoni to će biti samo teže i neće biti puno prilika zadržati Alonsa i Vettela iza sebe (iskreno se nadam da sam u krivu).

RB ima superiorni bolid i da potrošnja guma ne ovisi toliko o setupu imali bi još jednu dosadnu sezonu, ovak bude zanimljivo barem neko vrijeme.