View Single Post
Staro 13.05.2013., 15:57   #358
Dule88
Premium

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor gnomisa Pregled postova
Stigla Siberia V2 s ebaya....dakle dobije se "gola" verzija, bez produžnog kabla i kutije. Ali s vrećicom od steelseries-a. Moram priznat da sam oduševljen. Sluške koje kod nas koštaju oko 550 kn kupio sam za 220 kn a zvuk je prejeben (za te pare, jer imao sam i puno skuplje sluške pa mogu usporedit!). Basevi, srednji, visoki...oduševljava udobnost. Mic koji se izvlači i modelira je jednostavna, praktična i genijalna ideja! Vjerojatno best buy za svakog gamera a može se i muzika poslušat ako nisi neki audiofil ili mixer u audio studiju. Ali takvi će ionako spremno iskeširati soma i pol do dva za profi slušalice.
Vrlo vjerojatno da je fake. Na ebayu je eksplozija fejk Syberia 2 slušalica upravo zbog popularnosti i što rade na svim platformama (konzole, PC). Sve se prodaju kao original u vrećici. Bio je članak o tome na jednom blogu... i ja sam planirao uzeti taj model.

Vi koji pitate za sellere samo upišite Syberia v2. Ebay je prepun "originala" po niskim cijenama iz Kine. I naravno free shipping.
Dule88 je offline   Reply With Quote