Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 13.05.2013., 06:24   #5941
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Da i ne D2 je meni osobno bio ok i prije LoD-a al da je postao bolji poslje njega - jest...

U d3 da dodaju rune/runeworde i odgovarajuće iteme kao u d2 već bi stvari psotale daleko interesantnije...

Ali to teško da ćemo vidjet jer bi dodatno kolabiralo "income tax" ko bi kupovao neke bjesne legende za parsto milja kad bi imao runeword koji je duplo jači...

Npr u D2 uniqovi su imali smisla dok nije došao Fury i Brath of the Dying ko je imao puni set runa da može napravit bilo koji runeword i donekle odgovarajući item imao je oružje bogova...

Ja sam dugo imao recimo Cruel etheral balrog blade of qickness sa zod runom i onim 40/10 jewlom na ww barbu poslje sam imao nekakav Fury mač na paladinu...

Edit:
Btw presložio danas barba sa "grind" skillseta na "tenk" set i navinuo MP10 pa krenuo od početka malo da se prisjetim (dosadilo mi grindat stalno isti dungeon) za sad ide ok, ubili me par puta dok se nisam navikao na drugačiji način igranja al nije opće loše sasvim se ljepo drži barb u mobovima, običnim doduše...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Y...49/hero/763326

Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 13.05.2013. u 08:20.
yedwy je offline   Reply With Quote