View Single Post
Staro 10.05.2013., 22:26   #832
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Xenon Pregled postova
A ti onda ko mlada dama digneš nos nakon tolikih ponuda i opet di si? Nigdje ... ideš kod drugog operatera na nulu ... i sve to čime se hvališ ništa ti ne znači ... prijenos broja danas je postalo isto kao promjena mobitela ...

A šta ti misliš da si jedini na trajnom nalogu ili šta? Da je danas premia uredno poslovanje? Pa postoji zato ovrha ...

Ti se više zamaraš samnom nego sa svim tim "ponudama" kojima te zasipavaju ...
Ti si očito u sve upućen i imaš insajderske informacije, oćeš od Majkrosofta, oćeš od Tele2, a i dalje nekužiš poantu. Tu ti ja nisam kriv.
Kakva nula? O čemu ti drobiš? Dobio sam mobitel po cijeni koji bi me u Tele2 koštao pod istim uvjetima pretplate sa svim tim popustima ravno 2x više. Kakva nula, FFS? Za dvije godine ću napraviti isto ukoliko moj sadašnji novioperater bude ciganio, kao sada Tele2. To se zove zdrava konkurencija i borba za korisnika. Telekomi nas ionako pljačkaju godinama i lijepo žive na naš račun, a u toj pljački treba se probati izboriti za nešto, a ne ko kultist ponavljati "moji su najbolji i oni to znaju da su najbolji zato im nisi bitan...". Ne znam čime se baviš, ali stav "ako ponude govno, pojest ću ga samo da nebudem gladan" kod mene ne prolazi. Ja nisam takav. A tebi ako paše, samo nastavi.

Savjet: stavi me na ignore listu i nemoj mi više replyat.
Brko je offline   Reply With Quote