View Single Post
Staro 10.05.2013., 16:49   #830
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ajde sad pročitaj još jednom što sam napisao. Bit će da po običaju nisi shvatio poantu priče.

Poanta priče je ta, da prvo NISU nudili popuste osim 216, a zatim 300 kn za mobitel. A kad su dobili zahtjev za prijenos broja od T-Mobile-a, tada su me zvali nudili prvo 600, a onda i 700kn popusta na uređaj, zatim 25 kn popusta na Revoluciju 150 prvih 6 mjeseci, pa 50% popusta na revoluciju 195 kn prvih 6 mjeseci...i tko zna dokle da ih nisam prekinuo i rekao da nikako više nisam zainteresiran. Neće se previše zamarat? koji klinac su me onda zvali i cvilili mi preko mobitela pola ure i nudili more kombinacija nebili se predomislio?
Možda zato jer od 2005. nemam račun manji od 100kn? I možda zato jer imam stalno trajni nalog tako da se odma lijepo naplate bez straha da neću platiti račune par mjeseci?

Da, baš, nisu se nikako samnom zamarali, osim nekoliko e-mailova, poziv i još sam dobio doma kuvertu napismeno da se još uvijek stignem predomisliti do 10. svibnja, što je danas...

A to jel Tele2 ima najbolju cjenovnu ponudu, to je isto diskutabilno. No, koliko vidim, biće da si, osim na Microsoftovom, i na Tele2 platnom popisu
A ti onda ko mlada dama digneš nos nakon tolikih ponuda i opet di si? Nigdje ... ideš kod drugog operatera na nulu ... i sve to čime se hvališ ništa ti ne znači ... prijenos broja danas je postalo isto kao promjena mobitela ...

A šta ti misliš da si jedini na trajnom nalogu ili šta? Da je danas premia uredno poslovanje? Pa postoji zato ovrha ...

Ti se više zamaraš samnom nego sa svim tim "ponudama" kojima te zasipavaju ...
Xenon je offline   Reply With Quote