Ajde sad pročitaj još jednom što sam napisao. Bit će da po običaju nisi shvatio poantu priče.
Poanta priče je ta, da prvo NISU nudili popuste osim 216, a zatim 300 kn za mobitel. A kad su dobili zahtjev za prijenos broja od T-Mobile-a, tada su me zvali nudili prvo 600, a onda i 700kn popusta na uređaj, zatim 25 kn popusta na Revoluciju 150 prvih 6 mjeseci, pa 50% popusta na revoluciju 195 kn prvih 6 mjeseci...i tko zna dokle da ih nisam prekinuo i rekao da nikako više nisam zainteresiran. Neće se previše zamarat? koji klinac su me onda zvali i cvilili mi preko mobitela pola ure i nudili more kombinacija nebili se predomislio?
Možda zato jer od 2005. nemam račun manji od 100kn? I možda zato jer imam stalno trajni nalog tako da se odma lijepo naplate bez straha da neću platiti račune par mjeseci?
Da, baš, nisu se nikako samnom zamarali, osim nekoliko e-mailova, poziv i još sam dobio doma kuvertu napismeno da se još uvijek stignem predomisliti do 10. svibnja, što je danas...
A to jel Tele2 ima najbolju cjenovnu ponudu, to je isto diskutabilno. No, koliko vidim, biće da si, osim na Microsoftovom, i na Tele2 platnom popisu