View Single Post
Staro 23.06.2005., 16:44   #84
munst0r
Premium
Moj komp

munst0r's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Re: Mala digresija

Citiraj:
Originally posted by big_B
Pitanje za ekipu koja pokušava upasti na FER.

Namjeravate li rješavati kakve zadačiće, od kuda (možda da mi preporučite kakvu knjigu) ili ćete samo ponavljati zadatke iz protekle 4 godine iz srednje……..

Da li netko ima kakvih saznanja od kuda vade zadatke ovi kaj sastavljaju testove za prijavni……..

P.S.

Koliko postoji grupa na prijavnom na FER-u ?

Malo si se kasno sjetio da pocnes vjezbat zadatke za prijemni...

No, ponavljanje zadataka iz srednje bi bilo gubljenje vremena... Skolski zadaci nisu isti kao zadaci na prijemnom... Svaki zadatak na prijemnom se da rijesit u 5 minuta... i manje... a neki od njih se rjese za par sekundi na sasvim neskolski nacin...

Najbolja zbirka zadataka je Matko Fizic... mozes ju kupit na FERu ili u Elementovoj knjizari...

Dobra je i Trinomova skripta... u njoj isto imas puno zadataka... Iako su to sve zadaci iz Matka Fizica, ova skripta je dobra jer su zadaci poslagani po poglavljima...

Mislim da sastavljaci ne vade zadatke od nikuda, nego samo pisu nove zadatke...

Grupa... ne znam kolko ih ima... ali ih ima podosta... mislim da vise od 5... (svaka grupa ima iste zadatke, samo im je razlicit redoslijed)

Recimo... ja doma u 3 sata rjesim najmanje 30 zadataka... i to je za upad na FER i vise nego dosta... ali uglavnom ljudi tamo rjese i 30-40% manje nego doma... nije isto kad rjesavas zadatke u prostoriji sa jos 100 ljudi, ili kad rjesavas doma u miru...

Imas i na FERovoj stranici online simulaciju razredbenog ispita... pa si i odande mozes nabavit zadatke... dok ne nabavis nista drugo...
munst0r je offline   Reply With Quote