Glede ADM.a onak ok su mi za neke stvari u stilu - trebam to i to imate li to i dođem po to. Iskustva sa servisom njihovim još nisam imao (da pokucam o drvo) jedino što su mi malo bezobrazni, a zaista sam lijepo pitao. Naime radilo se o memoriji za laptop i sad nisam bio siher hoće li mi odgovarat pa sam pitao jel imaju mogućnost povrata / zamijene - ne. Dobro jel postoji mogućnost da oni u servisu ugrade memoriju čisto da vidim jel radi pa onda odlučim - ne ili možda da ali se naplaćuje.... i još mi prodavač bezobrazno skomentira da bih ja trebao znati hoće li mi to radit. Onak ok da kužim dio trebao bih znat ali što ako mi ispadne da eto baš laptop ne voli tu memoriju?
Al dobro riskirao sam i uzeo memoriju posve normalno radi.
Drugi slučaj je bio kad sam kupovao grafičku za HTPC - istražim tržište odaberem grafičku i nazovem - vele mi imaju u trgovini. Ok dođem bljedo me gledaju u trgovini ne tog modela nemamo - grrr ali ajd uzeo sam onda drugu malo jaču

koja je također bila opcija. Razlika je što ova ima aktivno hlađenje moj odabir je bila pasivna al ajd ne čuje se vent itd.
Uglavnom ima puno uljudnijih prodavača kod konkurencije.
p.s. Iako sam 60 Km od Zg.a i dalje volim otić u trgovinu po nešto makar to platio i par Kn više nego u web shopu isto tak je sa povratima.
Ove priče šalji vamo, šalji tamo pa poštarine pa ovo ono .... da sam prisiljen na to onda da - ovako još ne

.