08.05.2013., 21:03
|
|
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Autor Rade0n
A kojih ti problema imaš sa razumijevanjem napisanog?Briga mene gdje ćeš TI nositi, ja govorim iz svog iskustva i svoje percepcije šta je meni bolje, a meni je jednostavnije nositi/slati u servis, brže bude gotovo, ne prolazi 15 ruku i imam RMA broj gdje stalno pratim stanje u servisu, a da ne pričam o pickup&return kad mi je MR pokupio laptop doma i kasnije dovezao drugi. I to nije nešto šta sam ja DOPUSTIO trgovini, to je moj IZBOR, jel ti ulazi to u glavu? Daj više kreni s tim prijavama, čemu konstante prijetnje, treba ovo, treba ono, a nitko ništa ne poduzima?
|
Za tvoju informaciju, ja sam par prijava vec napravio i SVE dakle rijecima i velikim slovima SVE su uzete u obzir i sprovedene pa cak i kad je vemil u os jos radio i gospon se isao kurcit i vratit mi plocicu u najlon vrecici a dobio je nareklamaciji plocu s full bundle, tako da mi nemoj o prijavama. To sto je MR pokupio lap i vratio ga , je jedna lijepa gesta koju nisu duzni uciniti tebi kao servis, problem je u ovima koji su duzni a ne zele e takvima treba stat u kraj.
Zadnje izmijenjeno od: Razer. 08.05.2013. u 21:33.
|
|
|