View Single Post
Staro 08.05.2013., 17:20   #4
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Evo ga, naša sam player na kojem cu počet radit, zove se Vannila music, open source sa MIT licencom; funkcije koje planiram ubacit:

1. Play Next tipka - u libraryu pjesama će, kod naziva svake, biti tipka, koja kad se klikne stavi pjesmu u playlistu koja će biti na vrhu all music play liste te će tu pijesmu svirati iduću(ili nakon ostalih play next), moći će se i dodat shuffle pisma u playlistu(vidio sam da vanilla vec ima enqueue, tako da ga samo treba doradit) - nesto kao jukebox

2. Micanje pjesama iz all music playliste u "unused", kada pjesmu ne želite izbrisati a ne želite da svira neko vrijeme - jer je mnogo ljudi, kako ja, pravit playliste a požele se pjesme kasnije pa je nežele brisat.

3. Sleep nakon odsviranih # pjesama, ne nakon # minuta kako je inače, sa mogućnosti kombinacije obe jednostavan counter neki s or uvjetom(jao kad god ja kažem jednostavno...)

4. Easy Sharing koristeći youtube po nazivu pjesme i autoru iz ID3 - program koristi Google "I feel lucky" sa "site:youtube.com"

5. Ovisno o izvedivosti, pristupanje shareanim folderima u kompu putem Wi Fi-a (ovo bi moglo biti vrlo komplicirano) te download direktno s kompa na mob

iii možda sam zaboravio nešto ako se sitim napisat ću

i volio bih vaše mišljenje, jeli vrijedno truda
OuttaControl je offline   Reply With Quote