joj, koju partiju maloprije s KV-1 odigram (na rezervnom acc, aktivirao ovaj jedan dan premiuma pa da nepropade), za pamcenje, sad mi zao sto nesnimam bitke
mapa Stepe, Encounter, uglavnom da skratim, ostanem sam na kraju protiv KV-1S i JagdPzIV, tek unaprijedio KV-1 na najjaci gun, moror onaj srednji, na pocetku pola tima ode capat, naravno da su izginuli kao kokosi kad kobac sleti u dvoriste, nekako se nas par probije ljevo do pruge (nas JagdPzIV prava podrska), ja preko, rijesim malu arty i 30.01H, dotle gore navedena dvojica mlatnu nasu arty i jos dvojicu nasih preostalih, osta ja solo, znam da idu prema bazi da je capaju, dodjem povise baze na uzvisinu (kv-1 ima samo 310m vidljivost, nemam pomagala nikakvih), pored zbunja olupina PzIV, stanem iza nje, evo dvojice, na 20-40% obojica i ja otprilike na toliko, KV-1S me u gusjenicu shootne, i dva puta bouncao kupolu, ja ga sredim u 2 granate, TD me obilazi s boka dotle dok se nas dvojica mlatimo (sve na udaljenosti 50m max), ja ga bouncam 2put, on me skine na 1/640, kontam gotovo al se nedam, skidam ga na 3% s jos dva metka, on me oba puta masi i dokrajcim ga, uglavnom adrenalin udara sve u 16est
Zato volim WoT (i radi siemki,naravno)
(a i vozni park mi je za nevjerovati)