View Single Post
Staro 08.05.2013., 13:02   #2235
Mmatija
Premium
Moj komp

Mmatija's Avatar

Datum registracije: May 2007
Angry

Pozdrav!

Ljut sam ko' pas, ako ako bude neka greška, ispričavam se.

Kupio Flash za fotić preko Ebay-a i nije bio opisan dobro (napisana funkcija, koje nema).
Seller je govno (Accmonster, pa ako mislite kupiti od njega, nemojte!) i nismo se mogli dogovoriti za zamjenu za drugi uređaj (nije htio priznati da uređaj nije dobro opisan).

Uglavnom, resolution centar je proglasio da sam u pravu i da moram dobiti refund (tu su me z*ebali za oko 40$ plaćenog PDV-a i povratnog slanja).
Uglavnom, poslao item natrag s "tracking"-om i item je stigao. Seller je napisao da je item primio i da će me obavijestiti kada napravi povrat. To je bilo 25.04. i još uvijek ništa nije stiglo.
Danas dolazi mail od Ebay-a da je slučaj zatvoren.
Odgovor od Ebay-a:

"eBay Customer Support has reviewed and closed the case. We are unable to refund you for your item. eBay Customer Support comments:
You returned the item without authorization from the seller or eBay and did not provide tracking."

A to nije točno.

Na koji mail sada mogu slati pritužbu, jer me *ebu ko' malog majmuna i najradije bi nekom tamo razbio glavu. Poslao sam novi mail na customerhelp@ebay.com. Jel ima još neka adresa ili neki postupak da ovo poprave, jer mi se ćini da refund od prodavača neću dobit nikad.

I da, da li se negdje naknadno može ocjenit prodavač kao "smeće"?!

Hvala...

Zadnje izmijenjeno od: Mmatija. 08.05.2013. u 13:02. Razlog: Ispravci
Mmatija je offline   Reply With Quote