Citiraj:
Autor Dujo
@xGame ja se ne slažem sa tobom, probao sam pa znam... npr. protiv nasusa i yoricka sam igrao 9/21/0 i bez obzira na stackanje armora i mr-a su me ubijali, a nikakav dmg nisam radio dok su mi oni sa 2-3 udarca skoro na pol healtha skinuli, a ja njima možda sa defenzivim masterijima nisam skinuo niti 10% hp-a (oni su bili full def masteries). Znam da su mi oni nekakav counterpick, ali opet nije realno da mi nasus sa znači skoro 0/30/0 radi nenormalan dmg (nije bio nafeedan, imao je 1-0 možda). Možeš mi to pojasnit? Naravno ako vodim ili je izdjednačeno ili ako mi nije baš neki counter champ onda idem više dmg, a ako mi je counter odem MR ili armor(i masteries i itemi).
|
Nasus te ubijao jer mu nisi denyao Q farmanje, a Yorick jer se ne znaš nositi sa harrasom. Nasus i Yorick ne mogu ubiti Renektona u lane fazi, skoro pa nikako, osim ako negdje gadno pogriješiš. Da bi oni ubili Renektona treba im pomoć junglera.
Odigrao sam
ohoho gameova sa Renektonom protiv ove dvojice na topu i ne sjećam se kada sam zadnji puta izgubio lane protiv njih. Nekad davno u sezoni 2 mi je Yorick radio probleme na topu, u doba kada je bio brutalno OP. Toliko me razljutio i isfrustrirao da sam ga kupio i u narednih 2 tjedna igrao samo njega po cijele dane (6-7+h dnevno xD), sve dok ga nisam izgeekao koliko se može. Nakon toga više nikada nisam imao problema na topu protiv njega i dan danas se bez problema nosim sa njim na laneu.
Nije stvar u championu, koliko u tvome načinu igranja. Yorick zahtijeva malo drugačiji pristup igranju, dok protiv Nasusa je malo lakše.
Igraj ti kako želiš, što se mene tiče igraj i sa AP runama i masteriesima Renektona ako ti to paše

Ja ti kažem ono što je najbolje za njega i dotični lane. Matematički je isplatljivije igrat Renektona sa 9-21-0 masteriesima, nego sa 21-9-0. Druga priča bi bila da nema junglera ili da se igra 1vs1, ali moraš imat na umu da igraš protiv cijelog protivničkog tima od 5 igrača, a ne samo protiv svog protivnika na laneu.