View Single Post
Staro 07.05.2013., 13:35   #1745
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
@Dujo

Igrao si protiv debila, tima koji nema apsolutno nikakvu kompoziciju championa, tako da si tu komotno mogao i bez runa i masteriesa igrat

Ovaj build koji si radio je jedino dobar (i samo onda) ako uspiješ dobit ogromnu prednost u early gameu i ako svaki tvoj lane dobije. Uz to moraš u timu i imat 2 tenka (jungler i support) jer ćeš im ti nedostajat. Takav game mora završiti oko 30 min jer će te kasnije uništit. Sa time se moglo u sezoni 2 igrat, sada skoro pa nikad.
21-9-0 masteries je loše za top lane, jako. Na topu se ne isplati imat 21 bod u offensive treeu jer nemaš koristi od toga za taj lane, puno važniji ti je sustain na tom laneu, nego to nešto malo dmga u početku. Pogotovo na Renektonu, šta če ti 21 u offensive? lol
Top lane je uz mid lane najudarnije mjesto za gankove (top nešto više), pa ako se ti toliko sigurnim osjećaš da možeš bez sustaina protiv dvojice, gl, ali protiv dobro organizirane dvojice igrača skoro pa nećeš imat šanse.

Uz nove masteriese u sezoni 3 apsolutno se ne isplati ići 21-9-0 na bruiserima na top laneu. Tu i tamo postoje iznimke, ali to je jako rijetko (ako si hard counter nečemu, ako jungler nema cc-a, ako se protivnički tim sastoji od championa koji nemaju nikakvu sinergiju kao na slici koju si stavio, ako si riven...)
Poprilično se slažem, tj. u većini, osim ako si napravio kojih 1-2 killa, radije napravi malo jači dmg i onda u mid late kreni raditi i tanky..

mene zadnja 2 dana samo neki loss streak pogodio, i onda jučer igrao normal malo, i neki komični MMR od nekog je stavio da je protiv mene išao mid iz bronze 5 na 13/0/4 sam odlučio testirati neke nove stvarčice
X-Plosiv je offline   Reply With Quote