View Single Post
Staro 07.05.2013., 00:07   #2557
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
O tome i pričam: uvijek jedan mora ići na capture, za svaki slučaj ako stvari krenu po zlu, a ne da "capa pod obvezno".
Inače, kao dobar pokazatelj ishoda mi se čini i udio živih "killer-a", tj. recimo meč krene i u jednome momentu je 10:6 sa time da u ovih 10 2-3 imaju kill, a kod ovih drugih njih više ima kill... U pravilu to jamči skori preokret, baš poradi tih kampera, AFK, botova ili jednostavno njubova, makar u tome trenutku score govori suprotno... To mi se više puta pokazalo točnim, probajte pratiti takve situacije...
ma znam ja to, desavalo se i meni u brdo partija da imamo u startu 5-6 tenkova vise ali odjednom kao da cijeli tim stane i svi kao na traci pocmu ginuti, ili obrnuto, evo sinoc igram s arty jednu, mapa Stepa (ona pustinjska, baze na sredini), nasa strana do pruge, ja se bacam desno, drugi GW Panther ljevo i 4 tenka, svi ostali na desno, nakon par minuta desno probijeno, svi mrtvi, ona 4 naljevo se jos bore, ja se mrdam naprijed, prelazim prugu, sakrivam kod onih kamnenja u zbunje, sreca moja neprijatelj ide pravo na prugu, mene nevide, cekam da krenu na cap baze, i dotle ubijam jednu neprijateljsku arty, neprijatelj capa nasu bazu, dotle nasa 4 capaju njihovu, nasa arty skida jednog u nasoj bazi, spota mi cijelu bazu, gine, ali ja stignem zvekniti dvojicu jednom granatom i resetirati brojac, dzabe njima 9 tenkova zivih kad smo mi pobjedili, a sve Tier VII i VIII

Citiraj:
Autor Vejita Pregled postova
Primjetio sam da jedno 95% ljudi prije nego sta pocne mec vec si zacrtaju gdje ce ici i svejedno ako na drugu stranu ama bas nitko nejde ne idu niti oni. Fina uzivancija mi je kada naletim na 2-t10 i 3-t9 tenka sve dok ne shvate da sam samo ja tamo +1-2 max od ekipe ( obicno t6,7 ). A jos veca mi je fora kada ostatak ekipe se pati 3-4 tenka i nemreju ih ubiti.
ma meni je to cisto normalno u partijama zadnjih par mjeseeci, kad igram veliki tier to i sam radim, kad vidim da svi kao kompozicija vlaka na jednu stranu krenu, ja solo na drugu, uzmem neku tocku na mapi gdje kampiram i odatle samo izvirujem i pokrivam, ako je neprijateljski tim njubast kao i nas, uspijem preokrenuti partiju samim zadrzavanjem 5-6 tenkova dok nasi probijaju drugu stranu, osim ako nasi prije ne poginu (a toga ima sve vise i vise), samo s IS-4 sam zadnjih 15-tak partija tako odigrao, u 3-4 sam prezivio i pobjedili smo, u ostalima je cijeli tim izginuo a tu ja nemogu puno utjecati

jako puno ljudi neprati minimapu, pod obavezno pobrojim crvene tockice, ako vidim da smo brojcano nadmocniji na toj strani jurim naprijed, vazno je sto prije scoutat i spotat (ako vec mediumi to ne cine), u 80% slucajeva probijamo stranu i pobjedjujemo, "mali" M6 americki (Tier 6 Heavy) mi je idealan za takve stvari, brz, okretan, fina vertikalna elevacija topa, puca uzbrdo kao i nizbrdo ali nijedan tenk nemoze protiv zakona brojeva, 3 vs 1 je ipak 3 protiv 1 i tu nema sanse ako neprijatelj imalo zna sta radi, kad sam kod M6, u zadnje vrijeme me baca u velike tiere (pod velike mislim Tier VIII-IX max. I sto da kazem, nije da se hvalim, ali u vise od 2/3 partija sam u top 3 po efikasnosti, bez obzira izgubili ili pobjedili, po tim stvarima mi je "mali" M6 najdrazi za igranje
(evo par ss od danas popodne, sve bile jedna zadrugom, nesto dobili,nesto izgubili)