View Single Post
Staro 06.05.2013., 18:48   #1204
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
Par ljudi koji su se javili ovdje na forumu da imaju problema sigurno nisu većina niti mjerilo bilo čega.
Svaki disk je unikat pa kako te potrefi.
Nisam se ja ni nahodio isključivo po pc expert forumu...imam par frendova koji su imali katastrofalno iskustvo sa green serijama te ih izbjegavaju u širokom luku. Prvi put mi je u kučištu i nadam se da je dobar unikat.

Citiraj:
Autor nixass Pregled postova
taj se green komotno može mjeriti sa blue 1tb EZEX, ako nije i brži..
odbija me jedino što relativno brzo ide u sleep.
Hehe...još nisam zamjetio kojom brzinom ide u sleep mode,ali svakako dobrodošla funkcija koja će mi koristiti. Nije mi bitno da li je brži ili sporiji od blue serije već tih rad i "no vibration".

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Da, mogu se mjeriti za namjenu da budu špajza u kompu ili špajza u USB kištrici za sistemaša, Blue je ipak puno bolji izbor. Iako nije najbolji izbor, bolji nego zelenko.
Žao mi je druže,ali blue ne dolazi u obzir...što zbog vibri koje prenosi,što zbog roštanja pri zapisivanju...imao sam ih 3 komada i nijedan nije zadovoljio. Naravno da su bolji za sistem particiju,ali to meni obavlja ssd i nemam potrebe za takvim diskom. Iskreno nisam očekivao za ovaj green da će izbacit tako dobru rezu u hd tuneu.
Ono čega se ja bojim kod zelenka je njegova kvaliteta...koliko će vremenski trajati i dal će mi prirediti pizdarije sa bad sectorima.
bixsy the king je offline   Reply With Quote