Citiraj:
Autor Rade0n
Par ljudi koji su se javili ovdje na forumu da imaju problema sigurno nisu većina niti mjerilo bilo čega.
Svaki disk je unikat pa kako te potrefi.
|
Nisam se ja ni nahodio isključivo po pc expert forumu...imam par frendova koji su imali katastrofalno iskustvo sa green serijama te ih izbjegavaju u širokom luku. Prvi put mi je u kučištu i nadam se da je dobar unikat.
Citiraj:
Autor nixass
taj se green komotno može mjeriti sa blue 1tb EZEX, ako nije i brži..
odbija me jedino što relativno brzo ide u sleep.
|
Hehe...još nisam zamjetio kojom brzinom ide u sleep mode,ali svakako dobrodošla funkcija koja će mi koristiti. Nije mi bitno da li je brži ili sporiji od blue serije već tih rad i "no vibration".
Citiraj:
Autor Drug Brko
Da, mogu se mjeriti za namjenu da budu špajza u kompu ili špajza u USB kištrici  za sistemaša, Blue je ipak puno bolji izbor. Iako nije najbolji izbor, bolji nego zelenko.
|
Žao mi je druže,ali blue ne dolazi u obzir...što zbog vibri koje prenosi,što zbog roštanja pri zapisivanju...imao sam ih 3 komada i nijedan nije zadovoljio. Naravno da su bolji za sistem particiju,ali to meni obavlja ssd i nemam potrebe za takvim diskom. Iskreno nisam očekivao za ovaj green da će izbacit tako dobru rezu u hd tuneu.
Ono čega se ja bojim kod zelenka je njegova kvaliteta...koliko će vremenski trajati i dal će mi prirediti pizdarije sa bad sectorima.