View Single Post
Staro 22.06.2005., 22:52   #13
Izopaceni
Premium
Moj komp

Izopaceni's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Evo mene,pa da sad kazem ja bi htio dobit na masi ( nemora to bit brzo,recimo da do sljedeceg ljeta vec dobijem vidljive rezultate)npr. sad si ja kupim tu spravu 5 u 1 il kakti gladijatora on mi se cini zanimljivim jer s njim si mogu sjacat ramena i ruke kolko mi se cini(ispravite me ak grijesim)i sad me zanima kolke bi ja rezultate mogo postic s tom spravom naravno tu bi ja jos ubacio i sklekove te trbusnjake (jer kolko sam vidio ta sprava ne jaca trbusne misice)ne bi ja sad zelio izgledat ko BB nego onak tek tolko da se prosirim u ramenima i opcenito da prosirim ostale misice(naj vise one u gornjem dijelu tijela).....mislim ne vidim razloga zaka to ne bi moglo ic nppr. proteini+gladijator++trbusnjaci i sklekovi to bi si uzimo npr. u jutro po 45 min i navecer po 45 minuta tako tri mjeseca do skole i onda bi smanjio na samo jednom dnevno....pa me zanima kolka bi ucinkovitost tog bila?

E i jos da dodam ne bih zelio imat veze s BB jer mi se to cini ko pretjerivanje bar za mene......neg tek tolko...ak me kuzite!?