View Single Post
Staro 06.05.2013., 13:22   #2547
donbon
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jun 2011
Igram ovu igru od 2012 godine.napravio sam par mjeseci pauze zbog biser igrača i siemki.Igra mi nije više pružala opuštajuće zadovoljstvo.
Vratio sam se prije mjesec dana i vidjeh da su siemke još uvjek tu.Rade ono što najbolje znaju, ne rade ništa.Od prije sam se naučio na njih ali koliko vidim one više nisu glavni problem.Ustvari više se ne trudim gledati na njih a kad ih gledam što rade ustvari ne rade izmame mi smješak.
Ovo je nešto novo!?
Ne znam da li su ovo skriptani botovi, jer osobno sam još uvjek uvjeren da za tim tenkom ipak upravlja čovjek iako to tako ne izgleda.Možda sam naivan?
Kako netko može imati 0 bodova na kraju bitke, 0 ispaljenih hitaca.Šta je on radio cjelo vrijeme.I to ne samo jedan u jednoj pratiji njih pet? Radi se o Tier 7, 8 pa čak i tier 10 tenkovima.
Ponovo sam se počeo nervirati jer kada počinje partija stres je veliki ili kako je netko ovdje napisao sada se boriš 1 Vs. 29.
Zato sam odlučio osobnu tolernaciju na glupost ukinuti.
Scoute koji ostaju u bazi, automatski ubijam.Tenk koji mi se nabije na guzicu i blokira me od povlačenja u nazad kada se punim automatski ubijam.Provokatore koji pucaju po tebi nakon odbrojavanja i koji ulaze u platon sa tier 2 i tier 8 radi iskorištavanja mehanike igre. Automatski ubijam.Inženjere koji misle da na svakom kamenu ili zaklonu piše rezervirano na njegovo ime i počne me izguravati.Automatski ubijam.
Npr.ako igram opuštajući tier 5 Stug 3 i dolazi KV2 izgurava me iz zaklona jer sam mu zauzeo mjesto.Isprva radim taktičko povlačenje i iz daljine ga dovršavam.
Slažem se sa svima vama da sam postao beztolerantno đubre ali ja se samo prilagođavam situaciji u kojoj se nalazim.
No, za kraj uvjeravam vas da u meni još uvjek ima dobra.Kada igram sa normalnom ekipom i ja sam normalan. Ali kill switch je uvjek tu.
Šteta tako dobra igra...
donbon je offline   Reply With Quote