View Single Post
Staro 06.05.2013., 11:07   #4137
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006

No, čini mi se da su prebrzo i prejednostavno završili priču s onom kineskinjom iz podruma i korumpiranim policajcem, a radnju usmjerili u sasvim drugom smjeru.

Citiraj:
Autor imaticx Pregled postova
a...

kako je Joe uopce izasao iz zatvora pa se nasao u toj kuci?

Njegovi followeri su oteli kćer upravitelja zatvora, a Joe tražio premještaj u drugi zatvor. Dalje kod preseljenje je to klasična priča, zasjeda, pucnjava... i eto ga na slobodi

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Izgleda da se Zero Hour nastavlja. Našao sam epizode 4 (Chain) i 5 (Suspension). Za obje se kao air date pojavljuje 15.6.
Napisao sam ti gore, otkazan je, ali će prikazati još dvije preostale snimljene epizode.
-->
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Preporuka za Bates Motel

Ne mogu se odvojiti od serije otkad sam je počeo gledati.
Dobra, no čini mi se u laganom padu kvalitete kako sezona ide dalje. I dalje je ok

No, čini mi se da su prebrzo i prejednostavno završili priču s onom kineskinjom iz podruma i korumpiranim policajcem, a radnju usmjerili u sasvim drugom smjeru.

Citiraj:
Autor imaticx Pregled postova
a...

kako je Joe uopce izasao iz zatvora pa se nasao u toj kuci?

Njegovi followeri su oteli kćer upravitelja zatvora, a Joe tražio premještaj u drugi zatvor. Dalje kod preseljenje je to klasična priča, zasjeda, pucnjava... i eto ga na slobodi

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Izgleda da se Zero Hour nastavlja. Našao sam epizode 4 (Chain) i 5 (Suspension). Za obje se kao air date pojavljuje 15.6.
Napisao sam ti gore, otkazan je, ali će prikazati još dvije preostale snimljene epizode.