View Single Post
Staro 05.05.2013., 23:04   #23
bilbi
Premium
Moj komp

bilbi's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Asus mi je nekako bolji brend jer imam dva na poslu, 5 godina star (nije se nešto iskazao) i sad novo nabavljen. A imao sam i EEEPC 701. Bombon, ali skoro neiskoristiv sa 7" ekranom i dno dna tipkovnicom (bez pretjerivanja sam 3x bio brži na mobitelu s querty tipkovnicom).
Ovo bi uzimao privatno pa mi je cijena dosta bitna. Gledao sam u Harveyu Asus tablet+tipkovnica, i zaista ima odličan ekran i dobar touch, lagan, baterija puno sati, ali Android mi ne odgovara za ovo, a baš ni cijena te kombinacije. Budem se probao zaletiti do Emezzete. Vidim da je tamo model X201E, specke su slične. Po Notebookcheck ovaj je plastičan, a S200E aluminijski. Razlika nekih 100 kn. S obzirom da će se dosta prenositi, možda je bolji alu. S druge strane, za display kažu: "S200E was equipped with the same screen. The only difference is that the display of the X201E is not touch sensitive which is an advantage here, since the touchscreen adds an additional layer and in case of the S200E, decreased both brightness and contrast."
Sad sam naletio i na Thinkpad Edge E135 koji je ispod 3000kn, a to je stroj, a ne ove A* igračke... A ima i mat ekran, a to je neusporedivo s glossyjem. Ufff, mrzim toliko veliki izbor
bilbi je offline   Reply With Quote