View Single Post
Staro 05.05.2013., 05:10   #1517
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Upravo sam izgubio 5 minuta tražeći taj blur s naočalama i bez. Dajte ljudi nemojte mi to više raditi

Ove promjene u oštrini fonta (rendering, štogod) sam i ja jednom davno primjetio, ali da me ubiješ ne znam na kojem romu. Odavno su se AOSP romovi updejtali na novije Mali drivere, možda je imalo veze i s tim.

Ali mogu reći sljedeće: blur postoji na Nexusu 7 i užasan je. Tamo kod skrolanja doslovno vidim duha iza teksta i onaj test sajt naveden gore je najbolji test za ovo.

LCD
Inače. Postoji test koji je inače svojstven ekranima za prikaz filmova. Odnosi se na pokretnu rezoluciju. U tom testu AMOLED na mobilnim telefonima nije niš posebno zadivio. Točnije. Pokazao je malo bolje karakteristike kaj se tiče pokretne rezolucije naspram LCD-a. Plasma je ovdje pojebala majku ostatku

Možemo pričati kak je "motion blur" na najnovijim LCDima tu negdje najnovijim AMOLEDima. Nije. AMOLED ima mrvu (ne puno) bolje karakteristike naspram LCDa ali to je nešto kaj se nemre vidjeti na mobitelima. Na velikim ekranima da, u usporedbi ali za to treba pričekati neke druge testove.