Citiraj:
Autor Dr_faca
Neznam odkud sad rasprodaja igrača?Riješit će se "starije" ekipe,Carvalho,Albiol(možda ne,jer je španjolac),Kaka,Benzema-Higuain...i sl.
A što se tiče potrošenih milijuna,neznam zašto vas to brine,pa Real je isplatio Ronaldov transfer za cca godinu dana,možda i manje.Ima se,može se...ako imaju budžet 100M,zašto to nebi iskoristili u poboljšanje ekipe,kaj bi trebali potrošit 5-6M,a ostalo čuvat za crne dane?ili?Jbg Real je Kraljevski klub i takva je politika,i sumnjam da će se ikad promjenit,pa bilo koji predsjednik da dođe.Eventualno,ako stave limit na transfere o kojem se spekulirao...
|
mene recimo brine jer to nije fer prema drugim klubovima, i iskreno, nadam se da će Platimi što prije gurnuti taj FFP u pogon, pa kad bi recimo zabranio Realu, Manchesteru ili Barceloni igranje LP na godinu dana
problem kod reala je to što NEMAJU, ali ipak troše
125 mil. € duga, a ipak spucaju još i 100+ mil. € po sezoni u transfere...
Citiraj:
Autor vision19
Nema smisla više. Ja objektivno pokušavam ocijeniti situaciju a ti očito previše voliš Bundesligu. Nigdje nisam rekao da nitko od klubova ne može dobiti Bayerna ili izvući remi, kao što to nisam rekao ni za Barcu i Real ali s njima se nitko drugi ne može mjeriti. Niti Bilbao niti Valencia kao u Bundesligi BvB ili netko treći. Bayern je nedodirljiv tamo i to je činjenica. Od uprave, igrača svega, kluba generalno i svega ostaloga.
|
Skrenuli smo obojica sa teme, ja sam ti rekao da je Barcelonin problem to što nemaju dovoljno sviježine u momčadi, što je i istina, igrali su do sada 99% utakmica sa istom postavom, bez ikakve rotacije i sviježine, naravno dolazi onda do ozlijeda i igračima "dojadi"
ja sam ti dao primjer na Bayernu koji je 4 dana poslije prve tekme sa Barcelonom ušao u tekmu protiv Freiburga sa 10 izmjena u momčadi, a ti si odmah počeo blatiti Freiburg (a samim tim i Bundesligu) kazavši da bi njih i juniorska ekipa Bayerna pobjedila (što naravno nije istina, jer kao što sam već i rekao, Freiburg ima 3. najbolju obranu lige - poslije BVBa i FCBa)
to je zapravo kako je naša rasprava i počela...