Citiraj:
Autor vision19
Nema smisla više. Ja objektivno pokušavam ocijeniti situaciju a ti očito previše voliš Bundesligu. Nigdje nisam rekao da nitko od klubova ne može dobiti Bayerna ili izvući remi, kao što to nisam rekao ni za Barcu i Real ali s njima se nitko drugi ne može mjeriti. Niti Bilbao niti Valencia kao u Bundesligi BvB ili netko treći. Bayern je nedodirljiv tamo i to je činjenica. Od uprave, igrača svega, kluba generalno i svega ostaloga.
A koliko će ga čekati da osvoji LP? 20 godina? Jednostavno nije napravio ono zbog čega je došao i mislim da je dobro za Real da ode. Nije on trener za kraljevski klub, niti se tako ponaša niti zna prihvatiti poraz niti išta. To je isto kao i ovi što viču da Wenger treba ostati na klupi Arsenala. 8 godina bez trofeja i da ljudi mogu žmiriti na to, ja ne mogu. Svaka mu čast za proizvodnju igrača, lijepu igru i sl ali to ne daje rezultate i točka.
|
Evo sljedece godine ce...obecajem

Velika je razlika izmedu Mourinha i Wengera,Mourinho je napravio nekaj,a Wenger nis...Takoder mi nije jasno zasto ga drze jos nakon 7-8 godina.
Btw. gledam stadion Dortmunda...divota za vidjet ovoliko navijaca...