Citiraj:
Autor Lud76
I ja sam na Amisu, upoznat sam sa njihovom podrškom jako dobro, trude se al ne znaju 
|
Bas, radi se o poslovnom korisniku, desetak uredaja se vise nije moglo spojiti na njihov Cisco, gledam ista je mreza, ali ne prihvaca sifru. Zovem korisnicku, jer racunam vjerojatno je povukao konfiguraciju, pa se sifra promjenila, kazu oni evo sad cemo, nakon sat i pol i dalje nista. I evo tek mi javljaju da su ujutro nisu nista dirali (vjerojatno je sifra vracena na staro nakon 13 sati, a kao imaju tehnicku 24/7) nego su zvali u firmu i na jednom laptopu su izbrisali profil i ponovno napravili i to je to, sve je radilo. A ja pitam zasto su se odjednom spojili i ostali (usb stickovi, mobiteli i laptopi), kaze, pa zato sto smo na laptopu slozili ista je sifra cijelo vrijeme.

A drugi su se magicno spojili kad su skuzili da su ovi iz Amisa sredili jedan laptop, kako si rekao trude se, a neznaju. I eto sad sam slusao opravdanje od njihovog sefa da svaki uredaj treba resetirati, da on svoj iPhone resetira jednom dnevno, pa nije ni cudo da se ponekad Cisco router smrzne.