stel bi samo zamoliti cijenjene kolege da procitaju pocetni post:stel bi se malo sjacati...... a ne da mu BB bude way of life,for God sake!....
svaka cast vama koji se odricete svega nezdravoga, koji dizete tone i tone,koji trosite preparata vise nego manja gerijatrija,al decec je pital kak da se "sjaca".....
sad mi samo recite,od 10 ljudi/decki/fakina koji vas pitaju isto, kad im izbacite sve ove (hvalevrijedne,al za nas obicne smrtnike) nepoznate procese unutar vlastitoga tijela, koliko ce ih :a/poceti trenirati,b/baviti se ozbiljno BB, c/odmahnuti rukom,sest s deckima na pivu i podrigivat..
da se nebi sad obrusili na mene, ja jako postujem svako ljudsko bice,a posebice ono koje (ocigledno)puno vise pazi na sebe,svoje zdravlje,izgled, prehranu...ali..
uvijek ali...
da se vratim unatrag 20-22 god..

,moj trener i guru Josip Corak rekel mi je: mali,ak mislis kaj postic u sportu moras slusat sve i nikog, zavisno od momenta i kak te pukne; bavio sam se BB jos u doba Peter Steel-a..

,gutao njegove proteine,onda nabavljao pojacane iz USA, prodavao i trosio Natural Weight proizvode i bla,bla.. rezultati su bili zapanjujuci,u sportu sam postizao izvrsne rezultate,bio sam sretan i ponosan na svoj izgled,medutim pojavili su se ljepsi, izvajaniji ,izdefiniraniji BB i "igla-sportasi" pa sam ja lijepo se vratio rekreativnom sportu jel jednostavno nisam htio imati s tim posla.Nekad davno trener na DIFU Zeljko Vuk reako mi je da sam jedan od Posljednjih,cistih Mohikanaca i da je njemu isto bed proci po svlacioni gdje svako ima u torbi malu apoteku..
ne zamjerite mi, moje doba je proslo pa vise nisam tak isfuran ko nekad, ali s ponosom jos uvijek mogu se sa dvaput mladima od sebe natjecati ( i pobjediti) u 90 % ispita snage...(bench, cucanj,lat, obaranje ruke, hrvanje posebice,judo, a o sakanju da ne govorim..
ehh,da zanio se stari mulac......
natrag temi..>>>nemoj bacat novce na Gladijatore....stanga/uteg/bucica/klupa i puuuno puuuno znoja i prdaca i ostvaril bus to kaj si zelis,evo tu ima deckiju koji ti fakat mogu puuno pomoc ako se zelis uhvatiti u kostac s time..