View Single Post
Staro 04.05.2013., 01:19   #3889
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Ne baljezgaj. Vec je par mjeseci jasno da Murinho odlazi, a nedavno je to na pressici i sam indirektno potvrdio.

A da ce se ponoviti 2009. u vidu rasprodaje igraca, nisam siguran. Brijem da ce to ovisiti o ostanku ili odlasku CR.

Previse zvijezda i milijuna u momcadi i izostanak pravog rezultata s njima, to je vec postao los trademark RM. S iznimkom 3 titule LP na prijelazu stoljeca, od kojih samo jedna s galacticosima.
A zašto bi otišao u toliko spominjani Chelsea?Nema razloga?Da bi kasnije za god-2 sjeo na klupu rivala Man.Utd?A to je opće poznato,da se čeka da SAF ode u mirovinu tako da Mourinho može preuzet kormilo.S Realom još nije napravio ono zbog čeg je došao,a to je LP,mislim da će ostat,i definitivno ima motiv.

Neznam odkud sad rasprodaja igrača?Riješit će se "starije" ekipe,Carvalho,Albiol(možda ne,jer je španjolac),Kaka,Benzema-Higuain...i sl.
A što se tiče potrošenih milijuna,neznam zašto vas to brine,pa Real je isplatio Ronaldov transfer za cca godinu dana,možda i manje.Ima se,može se...ako imaju budžet 100M,zašto to nebi iskoristili u poboljšanje ekipe,kaj bi trebali potrošit 5-6M,a ostalo čuvat za crne dane?ili?Jbg Real je Kraljevski klub i takva je politika,i sumnjam da će se ikad promjenit,pa bilo koji predsjednik da dođe.Eventualno,ako stave limit na transfere o kojem se spekulirao...
Dr_faca je offline