Citiraj:
Autor Mirkopoter
Kupit ću si sad Kassadina, pa bi zamolio X-Plosiva da mi objasnit pickanje Kass-a na rankedu. Znači kad ga pickaš, kad ne, kako ga pickaš da izbjegneš ad-a na midu itd
|
Možeš ga pickati svaki put. NO COUNTER. I onda naletiš na Talona.
Kassadin je na kraju S2 bio ban ban ban ban ban....sada više nije, i zbog toga ti ga preporučujem da malo igraš s njim ...jer je bio i ostao OP.
Ja s njim imam 14-8 u rankedu, i planiram ga sada malo više igrati zbog različitih stvari:
1. Q mu je prokleti silence.
2. W iako više ne djeluje na turret-e, još uvijek 1vs1 ti pomaže pogotovo negdje do lv 14 da dobiješ kill. Plus passive koji ti vraća manu.
3. E - ako si na midu protiv Karthusa ili tako nekog tko non stop troši spellove, maxas E , pustiš da se nastacka 5 spellova, you go all in.
Možeš ti imati -20 cs do 6lv..ali onda radiš samo ovo:
R + Q-E ..i nazad
ako je netko tipa TF, Lux ili tako netko tko je squishy, to napraviš jednom ili dvaput..i treći put uzimaš kill.
Općenito mislim da ga je dosta teško counterati, mislim imaš Dianu, Talona i tako neke assasine, ali ja čim pickam Kassadina, čim dođem u lejn idem drito na protivnika i bacam Q...na tim prvim levelima kako spamam Q gubim mane (but hey, mana pots)...ali on je već toliko "usran" od toga da ti se približi, da ti u najgorem slučaju imaš isti broj farma kao on, a ako imaš isti broj farma kao on kada dođeš na lv 6, ti si winao taj lane...
Općenito ga možeš pickati protiv svih samo što te counteraju Diana, Talon...oni koji ti prije lv 6 mogu sjebati, jer ako kassadina ne counteraš do lv 6...on će biti samo jači i jači, jer njegov skillset kada ga ispraksiraš je OP.
ako treba još nešto, pitaj...,.sada mi se baš igra Kassadin :/
Inače jučer sam naletio na ogroman bug
vidimo mi na njihovom redu (red im je bio na našem topu) ikonu od Rengara, i kažemo da je Rengar top, i naši dole krenu, a ono rengar izađe iz busha na botu..gg riot