Citiraj:
Autor Ati freak
Došo dežurni smartass, da mi te uživo upoznati...
EOD od mene. A ti si samo uzimaj poklone, ocito da su i na ovoj tržniici " pokloni " koji samo tebe cekaju :.. 
|
Ma dobro šta će ti to natezanje sad, pusti to..
Nisi ovaj put u pravu, odnosno samo djelomično si u pravu.
Ja mislim da ovako stvari stoje:
Naravno da su to markentički "trikovi" da se privuče što veći broj ljudi. Iako to u ovome slučaju nebi tako ni nazvao.
ALI, onaj tko koristi ADLS od Tcom-a, i zna da će ga korititi
"do daljnjega" , njemu se isplati potpisati ugovor, uzeti navedene poklone, i recimo prodati ih. Čista lova u džepu.
Mene ne zanimaju načini na koje je Tcom došao do tih poklona - veliki popusti na količinu, razna dugovanja, ovo ono.. Meni je bitno dobiti poklon i prodati ga (ukoliko ga neću zadržati za sebe).
Govorim sa svojega stajališta.. Druga stvar su ljudi koji "nasjednu" na te poklone i onda ih niti ne otvore iz kutije ili što već, a nakon pola godine im je puna kapa ADSL-a, MAX TV-a itd itd..
Citiraj:
Autor Gilbert5
Tehnički - nije poklon, ako se plati, bez obzira i da je kunu. Tako da je Ati freak upravu.
|
Kad malo razmisliš, zbog čega moraš platiti, recimo, 1 kn?
Kako bi zvučalo da jedna velika firma poput Tcom-a doslovno POKLANJA određene uređaje uz potpisivanje ugovora?
Možda sam u krivu, ali mislim da se zakonski to ne smije raditi. I zbog toga nešto platiš 1 kn (ili 99 kn svejedno).