View Single Post
Staro 02.05.2013., 21:19   #337
antrax
Premium
Moj komp

antrax's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Ok, malo opsirniji odgovor od onoga par postova iznad...

Mislim da svatko treba odabrati fotoaparat koji mu se svida, da je to primarno, jer ga treba zeljeti nosit sa sobom.

Takoder, veliki fotoaparati nisu za sve bas, vecini, pogotovo cura, je prikladniji aparat manjeg formata kojeg moze strpat u torbu i imat konstantno uza se.

Takoder, iz osobnog iskustva, preporucio bih neki fotoaparat sa liion baterijom. Sve eneloop price su slatke, ali vecinom fotoaparati nisu najzadovoljniji cak ni njima nakon iole duzeg stajanja u ladici. Koliko mi se puta dogodilo panicno traziti par punih baterija za moj a720 jer mi treba da bi zavrsio kupujuci par duracellki na kiosku za 30kn.
Liionke se jednostavno manje prazne same od sebe, ukoliko je s fotoaparatom sve ok i za 2-3 mj samo ga izvadis iz ladice i vozi.

Proseci curu po trgovinama malo, pogledajte vise tipova modela sta se nudi pa nek razmisli malo ozbiljnije. Sve je to relativno velika investicija za nesto sto ce sjedit u ladici.. Jer ako mu je to sudbina i koristi ce ga se za 10 fotki godisnje, kupite najjeftiniji.

Da se pohvalim, otkopao sam rupu bez dna... nabavio d5100. cca 300 fotki, nekih vise, nekih manje uspjesnih. Sve u svemu preporod za koristenje ikakvih manualnih postavki u odnosu na a720. O kvaliteti slike naravno nema smisla radit usporedbe. Sad jos naucit kako koristit to cudo kako spada.

Msi x79a GD65
Intel i7 3930k @ 4.7 1.4V
4x 4GB Kingston 1866 9-11-9
Gigabyte gtx 460 1gb
Samsung 830 128GB
640GB WD AAKS
WD green 1.5TB
LG drzac za kavu
Seasonic S12 500W
Coolermaster Stacker 831
HP LP2065 / LG IPS231P
Logitech UltraX Media + Razer DeathAdder
Windows 7 Enterprise

Trenutno nepostojeci

Zadnje izmijenjeno od: antrax. 02.05.2013. u 21:27.
antrax je offline   Reply With Quote