View Single Post
Staro 02.05.2013., 16:43   #1287
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
I ja cu ih pokuditi. Dell u23 monitor, slika poludila. Prvotno sam mislio da je do graficke, no nije bilo. Monitor otisao u vjecita lovista, pa sam odlucio odvuci isti do njih skupa sa garancijom i racunom.

No nisu mi ga prihvatili, kazu da odnesem ovlastenom Dell serviseru. Zar to ne bi trebao biti njihov posao? Kod njih sam isti kupio.

Zanima me odgovor na ovu moju situaciju. Ukoliko je to njihov posao (meni neka moja 'luda' logika nalaze da jest), onda cu se tuziti kome mogu i ne mogu, jer imam vremena, nije mi taj monitor potreban hitno.

A da cu placati postarine… Necu. Cak ni da je samo 1kn necu platiti. Cisto iz principa.
A što su ti rekli razlog zašto ga ne prihvačaju? mora postojati razlog,moraju primiti ako imas uredno garanciju (račun,kutiju,jamstveni)

Sada njima treba podebljati prvi dio rečenice Jer ako se to odnosi na quidzzovu xfx grafu onda bome se odnosi i na tvoj dell monitor

Citiraj:
Troškovi i rizik
Članak 427.
(1) Prodavatelj, odnosno proizvođač dužan je o svom trošku prenijeti stvar do mjesta gdje se treba popraviti, odnosno zamijeniti te popravljenu, odnosno zamijenjenu stvar vratiti kupcu.

Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 02.05.2013. u 16:48.
FRipper je offline   Reply With Quote