Citiraj:
Autor Princ288
Ako se ovo odnosi na mene, pretpostavit cu da se odnosi; Naravno da necu kupit mobitel na temelju igranja s njim 15 minuta, procitat cu sve reviewe koji su na provjerenim sajtovima i provijerit kod nekog ko ga ima od poznanika i još ga testirat. Ali ima ljudi koji oće. Ono što sam napisao je bio moj dojam koji je ostavio izloženi primjerak i nigdje nisam napisao da nije dobar, štoviše bilo je više pozitivnih komentara. Slazem se s tobom da je i najjaci i među 2,3 najbolja uređaja na tržištu iako je "štucnuo" puno više od 3 puta u tih 10 min.
Ocito da su T -mobileu dobili loš primjerak, jer S3 pored njega nije lago, ali daleko od toga da S4 nije zvijer od moba 
|
Ne, nije išlo tebe. Išlo je sve koji vele "igrao sam se u T-Centru sa *nekim najnovijim mobom* 10 minuta i nije mi nešto, mislim da je *neki drugi mob* bolji na kojem sam se igrao 20 minuta u VIP centru, a čak ni *moj mob* koji je 2 godine stariji, nema takve lagove, kojeg btw prodajem na tržnici da bi kupio *neki mob* koji ima lag"
Samo to sam htio reći. BTW, project Butter je u punom pogonu. Dok to ne bude kak se spada, i SGS8 će štucati, koji će vjerojatno imati SSD disk u sebi i 8 GB DDR4 RAM-a.