View Single Post
Staro 01.05.2013., 15:50   #1468
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Princ288 Pregled postova
Ako se ovo odnosi na mene, pretpostavit cu da se odnosi; Naravno da necu kupit mobitel na temelju igranja s njim 15 minuta, procitat cu sve reviewe koji su na provjerenim sajtovima i provijerit kod nekog ko ga ima od poznanika i još ga testirat. Ali ima ljudi koji oće. Ono što sam napisao je bio moj dojam koji je ostavio izloženi primjerak i nigdje nisam napisao da nije dobar, štoviše bilo je više pozitivnih komentara. Slazem se s tobom da je i najjaci i među 2,3 najbolja uređaja na tržištu iako je "štucnuo" puno više od 3 puta u tih 10 min.

Ocito da su T -mobileu dobili loš primjerak, jer S3 pored njega nije lago, ali daleko od toga da S4 nije zvijer od moba
Ne, nije išlo tebe. Išlo je sve koji vele "igrao sam se u T-Centru sa *nekim najnovijim mobom* 10 minuta i nije mi nešto, mislim da je *neki drugi mob* bolji na kojem sam se igrao 20 minuta u VIP centru, a čak ni *moj mob* koji je 2 godine stariji, nema takve lagove, kojeg btw prodajem na tržnici da bi kupio *neki mob* koji ima lag"

Samo to sam htio reći. BTW, project Butter je u punom pogonu. Dok to ne bude kak se spada, i SGS8 će štucati, koji će vjerojatno imati SSD disk u sebi i 8 GB DDR4 RAM-a.
Brko je offline