Citiraj:
Autor MMI
i ja sam imao s njima problema oko "amrtizacije" cijena...kod zamjene ne daju robu u vrijednosti plaćenog već preračunavaju i nekako dolaze do toga da ako si kupio matičnu za 500kn nakon kvara u garanciji ako nema artikla ne možeš dobiti drugu robu u toj vrijednosti nego umanjenu. primjer: kupiš mbo za 500kn, reklamiraš i nemaju za zamjenu, kažeš ok, uzet ću hdd za 500kn oni kažu: e NE MOŽE, danas se ta matična prodaje po 388,58kn i možeš koristiti taj iznos. To nije po zakonu al tako rade dok "šugavi" HG Spot ukoliko nema traži tekući račun da ti isplate puni iznos plaćenog artikla 
|
hm, pa koliko ja znam, ako imaju takvu matičnu dobivaš istu a ako nemaju onda dobivaš sličnu,istih ili boljih specifikacija...
Citiraj:
Autor G0RKI
Meni je nedavno prijatelj uzimao kompletno racunalo osim napajanja i monitora u Protisa i nad je nakon misec ipo isa reklamirat hard disk, platija je slanje paketa u oba smjera iz svog depa. Naravno uz sve to morao ih je vuci za rukav da posalju inace bi se naceka dok bi se oni sjetili. Toliko o tome...da je samo ADM...
|
ko protisa je to vec tako jako dugo