View Single Post
Staro 01.05.2013., 11:45   #1278
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor MMI Pregled postova
i ja sam imao s njima problema oko "amrtizacije" cijena...kod zamjene ne daju robu u vrijednosti plaćenog već preračunavaju i nekako dolaze do toga da ako si kupio matičnu za 500kn nakon kvara u garanciji ako nema artikla ne možeš dobiti drugu robu u toj vrijednosti nego umanjenu. primjer: kupiš mbo za 500kn, reklamiraš i nemaju za zamjenu, kažeš ok, uzet ću hdd za 500kn oni kažu: e NE MOŽE, danas se ta matična prodaje po 388,58kn i možeš koristiti taj iznos. To nije po zakonu al tako rade dok "šugavi" HG Spot ukoliko nema traži tekući račun da ti isplate puni iznos plaćenog artikla
hm, pa koliko ja znam, ako imaju takvu matičnu dobivaš istu a ako nemaju onda dobivaš sličnu,istih ili boljih specifikacija...

Citiraj:
Autor G0RKI Pregled postova
Meni je nedavno prijatelj uzimao kompletno racunalo osim napajanja i monitora u Protisa i nad je nakon misec ipo isa reklamirat hard disk, platija je slanje paketa u oba smjera iz svog depa. Naravno uz sve to morao ih je vuci za rukav da posalju inace bi se naceka dok bi se oni sjetili. Toliko o tome...da je samo ADM...
ko protisa je to vec tako jako dugo
FRipper je offline   Reply With Quote