Malo sam u stisci s vremenom - pa ne stignem napisati sve kaj bi htio... (baj d vej: imao tu dosta f1 fanova)
Uglavnom, pobjeda MS u Austrija je uslijedila nekon odluke Ferraria. I MS je na neki način čist - ali bi mu pametnije bilo da je rekao: NEĆU ta 2 boda!
I MS zna dobro što su stroga uputstva Ferrari - kad se Eddie Irvine borio s Hakinenom za naslov a Schumacher se vratio nakon loma noge - rekli su mu: Ti si br.2! I moraš pomoći svom kolegi! (tako je i bilo)
Ralf veli za brata: Michael je velik vozač i može osvojit i deseti naslov - ali nikad neće biti bolji od mene u kartingu!
Kolko dugo će još MS vozit:
Dok god bude mogao i imao šanse za pobjeđivanje - vozit će! U slučaju da Ferrari zapne u proizvodnji V8 motora i počne zaostajat za konkurencijom - morat će tražit i novog vozača jer se ovom "Oldtimeru" više neće dat prolazit kroz teške faze sustizanja konkurencije (motivi za pobjedom 100%, motivi za sustizanje protivnika 0%).
E sad bi ja htio jedno pitanje pitat. Pratim f1 od '90 ili '91 (ne sjećam ih se baš najbolje

)
No zašto međusobna sudaranja Prosta i Senne (kada su se u posljednjim utrkama odlučivalo o naslovima prvaka) - karakerizirate kao sukobe velikana, kao sasvim normalna stvar u žaru borbe dvojice vozača (koji se nisu podnosila - u vozačkom smislu). Uvijek se prepričavaju te njihove borbe i naglašava se da su se namjerno sudarali i izbacivali sa staze (nisu jedan drugog pobjedili na stazi) I to je većini ok, čak imaju simatije (i moje isto)...
No, kad je rječ o MS i njegovim borbama za naslov prvaka s ljutim protivnicima i namjerna sudaranja (jednaka kao kod Prosta i Senne

) - onda ga svi nabiju na križ...
Pa on da je mlohavac i da nije spreman ić do kraja (u svakom smislu) nikad ne bi bio svjetski prvak. On ima moje simpatije - ne kao čovjek (za to me libo racku) već kao vozačina koja grize, hoće više nego realno može...
Za mene su DH, JV, MH, DC... - također veliki vozači... (nije sve u broju naslovu prvaka)
ps. pišem sve ovo kao ljubitelj f1 - jer vozači dolaze i odlaze - a moja ljubav za f1 ostaje.