View Single Post
Staro 18.11.2002., 14:47   #72
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Originally posted by Studano
Imao sam prilike imati mnogo mobitela po rukama i svi su vam oni isti...

Savjet za korisnike:
1. Mobitel sluzi za kratke razgovore
2. On salje i poruke
3. Alarm i Sat zamjenjuju onaj na ruci

Eto to mora imati... a sve ono ostalo placamo bez veze.

Dakle kada kupujete mobitel kupite samo ono sto trebate, obicno najeftiniji model je bas ono sto nam je potrebno.

Npr. Najbolja ponuda u HR. mobi koji sam ja kupio ima sve gore navedeno + WAP, Plavi ekran, polifoniju, screen savere, igre... i jos je usto i lijep. Cijena kolika i prilici svakom mobitelu 398 kn. + garancija 12 mjeseci. (Sagem MX 3020)

Nemojte bacati novac na skupe mobitele jer ce taj isti 2000-5000 kuna skupi mobitel za godinu dana biti smece, a koliko ce nam biti fora .... tjedan ili dva. Nije to vrjedno tih para...
Kada bi bilo sve tako jednostavno ja bi danas imao siemens S4 koji mi je bio prvi GSM.

Na taj tvoj set mogućnosti treba još dodati i različite prikaze broja (sjeti se motorole), pa IR, POP3, veći ekran, mali i lagani, baterija koja ne crkava poslije jednog razgovora. Uz to dobijaš hrpetinu drugih stvari koje ti ne trebaju. Tako kupujem aparat od onoga koji mi daje minimum smeća.

Sagem nije fora 1 tjedan, nego toliko traje. Meni ništa ne znaći garancija ako je stalno na servisu. Imao sam toga u rukama kojiko hoćeš. Neke sam i popravio. Ne zanima me koliko tvoj traje kao ispravan (sigurno dugo ako si njime zadovoljan). Znaš što znaće loša i vrlo loša iskustva. Kod ovog kojeg sada imam je najveća greška što ga ponekad treba puniti.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote