Citiraj:
Originally posted by Studano
Imao sam prilike imati mnogo mobitela po rukama i svi su vam oni isti...
Savjet za korisnike:
1. Mobitel sluzi za kratke razgovore
2. On salje i poruke
3. Alarm i Sat zamjenjuju onaj na ruci
Eto to mora imati... a sve ono ostalo placamo bez veze.
Dakle kada kupujete mobitel kupite samo ono sto trebate, obicno najeftiniji model je bas ono sto nam je potrebno.
Npr. Najbolja ponuda u HR. mobi koji sam ja kupio ima sve gore navedeno + WAP, Plavi ekran, polifoniju, screen savere, igre... i jos je usto i lijep. Cijena kolika i prilici svakom mobitelu 398 kn. + garancija 12 mjeseci. (Sagem MX 3020)
Nemojte bacati novac na skupe mobitele jer ce taj isti 2000-5000 kuna skupi mobitel za godinu dana biti smece, a koliko ce nam biti fora .... tjedan ili dva. Nije to vrjedno tih para...
|
Kada bi bilo sve tako jednostavno ja bi danas imao siemens S4 koji mi je bio prvi GSM.
Na taj tvoj set mogućnosti treba još dodati i različite prikaze broja (sjeti se motorole), pa IR, POP3, veći ekran, mali i lagani, baterija koja ne crkava poslije jednog razgovora. Uz to dobijaš hrpetinu drugih stvari koje ti ne trebaju. Tako kupujem aparat od onoga koji mi daje minimum smeća.
Sagem nije fora 1 tjedan, nego toliko traje. Meni ništa ne znaći garancija ako je stalno na servisu. Imao sam toga u rukama kojiko hoćeš. Neke sam i popravio. Ne zanima me koliko tvoj traje kao ispravan (sigurno dugo ako si njime zadovoljan). Znaš što znaće loša i vrlo loša iskustva. Kod ovog kojeg sada imam je najveća greška što ga ponekad treba puniti.