Citiraj:
Autor Drug Brko
Ne kuzim zasto je tesko vjerovati gsm areni ili slicnim sajtovima koji seciraju mobove? Oni ne donose zakljucke na temelji drkarenja po mobu u nekom ducanu u trajanju od 10-15 minuta. To nije review niti mobitelu se moze suditi po tome. Sgs4 je trenutno najjaci (necu reci najbolji) aparat na trzistu, ali svejedno nije dobar jer nakon 10 min igranja u tekomu, 3 puta je stucnuo  mislim, nhf, al jel vi vidite kakve gluposti pisete? 
|
Ako se ovo odnosi na mene, pretpostavit cu da se odnosi; Naravno da necu kupit mobitel na temelju igranja s njim 15 minuta, procitat cu sve reviewe koji su na provjerenim sajtovima i provijerit kod nekog ko ga ima od poznanika i još ga testirat. Ali ima ljudi koji oće. Ono što sam napisao je bio moj dojam koji je ostavio izloženi primjerak i nigdje nisam napisao da nije dobar, štoviše bilo je više pozitivnih komentara. Slazem se s tobom da je i najjaci i među 2,3 najbolja uređaja na tržištu iako je "štucnuo" puno više od 3 puta u tih 10 min.
Ocito da su T -mobileu dobili loš primjerak, jer S3 pored njega nije lago, ali daleko od toga da S4 nije zvijer od moba