View Single Post
Staro 30.04.2013., 16:59   #1449
Mitsuoka
Samsung Mob!ler
Moj komp

Mitsuoka's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Prinče, ovisi od proizvođača kakav će sample proslijediti. AirView možda nije koristan u nekim stvarima (jedino gdje meni ima svakodnevnu svrhu je ako zaboraviš tko ti je na speed dialu, a ja to jednostavno ne pamtim...), ali njegov rad je sasvim ok. Meni je radio s ~1cm, čak i više, bar po videu što sam gledao.

Oko kvalitete sampleova, imao sam ih par prije nego bi dobio retail uređaj i nijedan nije bio baš kao pravi uređaj, od zazora pri sklapanju, lošije tipke, greške sa senzorom kamere ili ekrana...
U VIP-u sam naletio i na sampleove kojima je touch input bio u banani, to sam isto doživio i s Nokiom u TMobilea i HTC-om isto u VIP-a, pokušaj doć do pravog uređaja, pa usporediti. Bilo je i uređaja sa štekavim softverom, recimo prije koji mjesec smo dobili Note 8.0, kojemu je preprodukcijski softver bio očajan i radi toga je bilo dosta problema sa njime i tako.

Trenutno na dnevnoj bazi kao primarni uređaj koristim S III mini nakon S III, i ako mi S III mini ne laga, a vama S4 laga, očigledno imamo drugačiju percepciju oko toga. Ili jednostavno ne idem za time ili imam moć da mi zadnjih godinu dana svi HTC-ovi i Samsungovi uređaji rade isto. Jedino me WP8 8S razočarao, al to je drugo...
Mitsuoka je offline