View Single Post
Staro 30.04.2013., 13:15   #1131
apex13
Premium
Moj komp

apex13's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
Sve
Ergonomija, baterije, ekran, fotić, video itd...
Kolko sam čital navodno je baterija dobra, za video znam da je odličan, al za fotić negde vele da je prosjek, a drugde pak da je odličan..
Za sam OS znam da je brz, fluidan.. A surfanje je pretpostavljam milina na Lumiji..
Bilo je govora o njoj, al u kratkim crticama..
Meni osobno ergonomija super odgovara, pravi muski telefon. Znas da ti je u djepu. Baterija je na mojem mobu sasvim solidna, neki prosjek 2 do 2 i po dana sa malo vise od average use-om. 1 dan ak koristis navigaciju, fotic, video, igre. 3-4 dana ak ga slabo koristis i pogasis kaj ti ne treba. al baterija ti je dosta individualna aka svaki mob se moze drugacije ponasati pa npr mozes imati 2 usera sa istim mobovima a baterije im totalno drugacije drze. Ekran je meni osobno super, pogotovo sa novim update-om gdje se brightness puno brze sam podesava. Fotic po danu je sasvim dobar i osobno sam usporedjivao sa iphone 4, iphone 5, galaxy S3, N8 i N9 i sto reci, po danu nije nista losije a niti puno bolje od ostalih, al cim dodje do mracnijih prostorija ili lokacija daleko odskace od svih navedenih. za video nisam previse usporedjivao al siguran sam da neces biti razocaran. Update-i su na mom uredjaju dosta toga popravili pa tako sad "multitasking" ak cemo ga tak nazvat radi doslovno duplo brze. npr skype prije je trebao cca 5-6 sec da dodje do dijela di ga mozes koristiti, sad je to svega 2 sec.
za sad jedino kaj mi ne radi je storage check al vidim da je to trenutno bug na 920 i 820 lumiama. najavljuju fix uskoro.
ak imas jos kojih pitanja raspali.