@Smarty
kolega možda ti je bolje dati 65kn više i kupiti B75Pro3M ploču iz razloga jer ima kvalitetniji 7.1 onboard sound ALC892 vs 5.1 ALC662, ima SPDIF, ima HDMI, 2 utora za ram više, 4+2 faznu regulaciju vs 3+1, imaš 2 PCIe i 2 PCI slota dok na DGS imaš samo 2PCIe, ima dva sata2 i dva sata3 konektora više i još nekakvih sitnica....mislim da je za 65kn više dosta bolji izbor nego DGS
Baš sam neki dan u Mađi uzeo B75Pro3M u kombinaciji sa G2020 procesorom i 2x4GB ddr3 rama koje sam dobio dosta povoljno od jednog momka sa tržnice i sve zajedno ubacio u Silverstone Grandia GD04B kučište...za HTPC odlično...trenutno imam 1TB caviar black i sve uredno radi premda planiram ubaciti još nekakav SSD od 60GB i milina...
G2020 vrti bluray ripove s pola snage što je meni bilo bitno bez dodavanja odvojene grafičke kartice...
kolega bi trebao dobiti Asusovu gtx670 grafu ovaj tjedan, pa će mi na korištenje posuditi HD7950...znam da će grafa biti žestoki overkill za CPU, ali baš me zanima kako će se ta kombinacija ponašati u duetu