View Single Post
Staro 29.04.2013., 22:23   #2803
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Pa može sam vidit indikator u slušalici, ako on nije žut/bakren/crven sve je ok...

Šta se tiče zamjenje ovo i mene zanima, agram je bio u igiri. Mob koji mi je crka dali su mi novi bez kutije (nije korišten, novi imei), ali bez opreme. E sad me zanima je li njima Apple daje kompletan uređaj pa oni fušaju ili stvarno dobiju samo aparat bez ičega?
Stvarno dobe tak uređaj. Politika applea. Sa iPod npr ista prica.

Daju ti uređaj koji je novi iz centrale (gdje god to bilo), ali bez bundlea.

Po meni O.K. policy. Zdrobis 6 mjeseci stari mob pri padu sa sanjki i za neku nadoplatu dobiš novi. Po tom policyu je apple imho dosta ispred svih ostalih.

I meni je u interesu da mi zamjene mob rađe sa novim iz tvornice, nego da mi neki krkan sa masnim prstima u nekom servisu mjenja shebanu masku/bateriju/whatever i ne ucvrsti vibru, pa da gledam koj vrag sad i natezem se sa njima 3 mjeseca.

Konkretan slucaj od prija par mjeseci. Kolega ima ipod star ne znam 2 godine i padne mu i razbije se. Mob nema garanciju (istekla). Dođeš u servis, dobar dan razbio se. Nema problema. Zamjena za aktualni model i 1000kn keša. 5 dana kasnije dodješ po iPod. Imaš novi uređaj sa novom garancijom, koji ne smrdi po luku.

Da ti se to isto dogodilo sa HTC-om - za te iste novce bi ti zamjenili ekran, a ostao bi ti stari mobitel koji je vrlo vjerojatno sfusan od podplacenog radnika u servisu.

Pa se ti natezi sa njima...

Ne volim apple proizvode, ali taj policy im je majka, isto nisam bio za to prije, ali nakon par puta kad vidis sto ljudima naprave oko najobicnijeg servisa - postaneš.

Citiraj:
Autor eraserx Pregled postova
@carlo
Nosio sam iPhone 5 nakon 3 dana na reklamaciju zbog vibre. Odobrena mi je zamjena za "novi" koji mi je ponuđen u vrećici. Odbio sam preuzeti i po savjetu DI-a pisao prigovor u kojem sam tražio novi zapakirani uređaj. Čekam odgovor operatera za dalje...
Jedino da ti sam dučan da novi uređaj (retail swap), koliko sam ja shvatio - apple daje u vrecici nove uređaje i IMHO ne trebas se oko toga nervirati. Sve je O.K.
Fleks je offline