Evo ovako, uredaj je nov, oko 11 dana ga imam. Home button tipka i + - su jako labave, te se cuje zveketanje pri svakom micanju mobitela. Odneso sam ga na servis, posto je ocito tvornicka greska. Rekli su mi da prvo da je vibracijski motor te da je to normalno, da se na nekima cuje vise, na nekima manje. Ja ono, iznenaden i kazem: nemojte mi rec da je normalno posto sam provjerio 5 iphonea i ni jedan nije imao taj problem. Malo sam se proderao pa su odma promjenili politiku, rekli su mi da ce ga zaprimiti te da ce mi javiti kad bude gotovo. E sad moje pitanje je, posto nemam iskustva sa servisima, prvi uredaj kojeg nosim tamo, dali ako oni meni odluce zamjenit uredaj, te mi daju taj uredaj za kojeg oni tvrde da je nov, bez ikakve kutije nit icega, dal bi ja taj uredaj trebao uzeti? Citao sam na netu da su ljudi dobijali zamjenske uredaje bez kutije. Meni ne pada na pamet prihvatiti tako nesto, vjerojatno se radi o refurbished iphone-u koji je vec bio na servisu medutim ono su ga popravili pa sad ga daju drugima kao "novog". Ako mi ga i zeli dat bez kutije, red bi bio da ga otvori predamnom, da ja vidim lijepo zastitnu foliju i da je uredaj nov, ovako mogu samo nagadati.. Moje je pravo dobiti novi, zapakirani mobitel ukoliko se kvar ne otkloni, a uredaj je pod garancijom. Ukoliko se to desi, da oni tvrde da je uredaj nov, a ja ne zelim prihvatiti, koje su mi opcije ? Ili bi jednostavno trebao pristati na takav mobitel?