View Single Post
Staro 29.04.2013., 15:50   #2209
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor robtus Pregled postova
Bok ljudi, ovako ja sam se nedavno regao na ebay.com jel i sad kad god stavim proizvod da prodajem neznam koji shipping odabrat na svakom mom oglasu ima po par pregleda pa ja neznam kaj je to više na njuskalu imam pregleda a ne ebay.. Kako taj shipping naredit ja se mucim već tjedan dana al brate ne ide i u klinac...! :/ Znaći kako napravit dostavu na sve zemlje i da naravno imam pregleda a ne sam da moje broji.!!?

Hvala
Imaš tamo namjestit za worldwide...

Citiraj:
Autor Goranbm Pregled postova
Narucio sam tijekom veljace 14 predmeta sa ebaya. Neki su dosli za 7 dana neki za 25 dana... zadnja 2 nisu dosla do danas. Prosli je vise odd 50 dana. Javio sam se prodavacima i jedan mi je vratio pare a drugi kao poslao ponovo. U medjuvremenu sam narucio jos jedan predmet. Sad opet ta 2 predmeta nema nekih 15 dana... sve u svemu ispada da imam problema sa zadnja 4 poslana predmeta. Slucajnost ili ? Inace cijene sitnica sa free shipingom....
Kao šta rekoh,tu više nema pravila,po mojoj nekoj procjeni,ako ne dođe u roku 30 dana,neće ni doć(pogotovo,ako nema tr. number)...

Citiraj:
Autor bego2 Pregled postova
Kako mi je jedan prodavač dignuo živac, kupio neki item i drugi dan skuzim da sam krivo naručio, ok vidim nije poslano, dakle nema problema za refund, nije prvi ni zadnji put da sam pogriješio. Kontaktiram prodavača i ne javlja se dva dana, i kad je poslano onda posalje poruku kako zahvaljuje na kupnji i da nemože napravit refund jer je poslano. Reko ja njemu poslao sam ti poruku a jos nije ni bilo poslano i to će ti bit negativni feedback. Ode 6 dolara
Znam kako ti je ,desilo mi se to nedavno OPET...ekipa se cigani brutalno...
Dr_faca je offline   Reply With Quote